Trainer Business camp
Her er hvad du får når du tilmelder dig Trainer Business Camp.
Indtast dine oplysninger herunder for vælge din betalingensmetode.

HER ER HVAD DU FÅR

Trainer Business Camp er dit næste skridt til at opbygge et stærkt fundament i din forretning og få hul på dit klientflow og salg.

Forløbet er et 8 ugers forløb, der indeholder 8 moduler og du får fri adgang til alt materialet nu, men også efter forløbet slutter, så du kan vende tilbage til det senere. Det samme gælder optagelser fra coaching sessionerne, som forløbet inkluderer.

De 8 moduler indebærer følgende:

 • Modul 1: Forretningsstatus og drømmeklient
  Allerede i modul 1 får du et meget tydeligt billede af, hvor du er i din forretning og hvad der skal arbejdes på. Det giver allerede struktur i din forretning og rigtig prioritering af din tid.
  Derudover finder vi ud af hvilke klienter du ønsker at arbejde sammen med. Når du ved HVEM din drømmeklient er, så bliver det meget nemmere at finde dem og opdage hvad de i virkelig er interesseret i at betale for.

 • Modul 2: Forløbsdesign og venteliste
  Når vi ved HVEM du ønsker at arbejde med og hvad de har af udfordringer, så er det også meget nemmere at designe et forløb, som de er interesseret i og ofte gang ivrige efter at købe.
  Du får hjælp til at gøre dit forløb så attraktivt, at dine klienter bokstavelig talt står på venteliste for at være med. Derfor er vores fokus at tilbyde dem at komme på venteliste INDEN du laver dit forløb. På den måde ved du at de ér interesseret i dit forløb, FØR du bruger tid på at færdigudvikle det.

 • Modul 3: Første klientflow
  Nu ved vi hvem du vil arbejde med, vi har BESKREVET et forløb der løser dine klienters udfordringer og du har oprettet en venteliste via undervisningsmaterialet. Nu er det tid til at tiltrække potentielle klienter TIL din venteliste og se om de ér interesseret i dit forløb, FØR du bruger tid på at udvikle det.
  Dette er første forsøg på at tiltrække klienter. Du får to simple klientstrategier, som mange af vores trænere har haft super meget succes med. Det er simpelt og du kan let gøre det, også uden at det koster dig noget at få klienter.

 • Modul 4: Den Perfekte Konsultation
  Når du har fulgt processen indtil nu, så står du på det her tidspunkt, med en venteliste på typisk 15-30 potentielle klienter. Du ved nu at der er interesse for dit forløb, men hvordan sælger du det lige?
  Det er præcis det vi dykker ned i her. Du får en meget tydeliggjort salgsproces, som er meget simpel at følge, men som virker fantastisk. Dine klienter vil føle sig hørt og forstået og med det samme opbygge et tillidsbånd med dig. De stoler på dig, de føler sig trygge og er klar til at høre om dit forløbs indhold og klar til at starte.
  Følg processen og du vil blive glad over hvor simpelt det er at sælge dit attraktive forløb nu.

 • Modul 5: Produktlevering
  Du ved nu hvordan du sælger dine forløb, du har en liste med potentielle klienter, som alle er i gang med at booke sig ind til en konsultation. Mens alt dette sker, så er det tid til at arbejde på forløbets indhold og sikre at alt er klar til levering.
  Hvis du troede at det var tidskrævende at lave dine produkter, så bliver du glad for dette modul. Jeg viser dig hvordan du laver dine produkter attraktive og effektive, på mindre end en dag!

 • Modul 6: Selvsikker i salg
  Du ved hvem du sælger til, du ved hvad du sælger til dem og du ved hvordan du sælger dine forløb. Det handler nu om at blive selvsikker i salg. Du er allerede igang med at sælge, men det betyder ikke at du nødvendigvis føler dit tryg ved det.
  Bare rolig, vi har din ryg og står klar til at gøre dig selvsikker og tryg ved salget. Du får også hjælp til at få flere til at sige ja, uden salgspres eller utryghed under samtalen.

 • Modul 7: Massivt klientflow
  Vi havde vores første klientflow i modul 3, men nu er det tid til at gå endnu dybere og få flere potentielle klienter ind til dig. I modul 7 får du en klientstrategi, der vil give dig fri adgang til hundredvis, ofte tusindvis af potentielle klienter, UDEN at du skal bruge tid på sociale medier, UDEN du behøver at have nogle følgere og UDEN at det skal koste dig en krone! Det er her du for alvor får fart på både klientflow og salget. Vi holder dig i hånden og får dig fyldt op med klienter.

 • Modul 8: Trofasthed & optimering
  En spand med hul i bunden, er ikke meget værd. Det er din forretning heller ikke, hvis du konstant er på jagt efter nye klienter, fordi de smutter ligeså hurtigt som de kom. I det 8. og sidste modul, sørger vi for at dine klienter bliver hos dig i langt længere tid. Det betyder at du kan begynde at finde en fantastisk balance, hvor du ikke konstant jagter klienter og ikke konstant skal sælge. Dine klienter har simpelthen lyst til at blive ved med at træne med dig, når du lærer dette lille trick.

INVESTERING

Normalpris: 11.495 kr

KampagneprisKun 6.895 kr

Eller 2x 3495 kr

Tilmeld dig nu for at få Bootcamp Booster med gratis!

INFORMATION

Udfyld felterne herunder for at vælge din fortrukne betalingsmetode:

1
Oplysninger
Indtast dine oplysninger
2
Betalingsinfo
Indtast dine betalingsinfo

* Denotes mandatory fields

Shipping
Vi respektere dit privatliv & informationer

Er du ikke tilfreds med dit køb, giver vi dig 100% pengene tilbage, inden for 30 dage. Blot send os en email på info@coachigniter.dk.
Ingen gebyr eller bindinger, vi ønsker kun tilfredse kunder!

Med i forløbet får du følgende:

 • 8 modulers online Trainer Business Camp
 • ​Step-by-step workbook (Din komplette forretningsstruktur)
 • Step-by-step video undervisning
 • Opstagelser fra tidligere coachingssesioner
 • ​Unikt lukket Q&A fællesskab (Spørgsmål, sparring og støtte)
 • ​Salgstræning (Få prisen du rent faktisk er værd)
 • ​Det perfekte konsultationsscript (Konkret og effektivt salgsscript)
 • Forløbsdesign (Design attraktive forløb der sælger sig selv)
 • Klientflow (De fleste får 5-10 nye klienter på 8 uger)
 • ​​Instagram Masterclass (Mestre din Instagram, så du sparer tid)
 • ​Facebook Masterclass (Lav dine egne annoncer)
 • ​Eksklusiv Momentum Podcast (Mindset træning på lydfiler)
 • ​Digitale ventelister (Simpelt værktøj til dine ventelister)

 • ​BONUS #1: Klientflow + Salgsworkshop
 • ​BONUS #2: Livstidsadgang til alt materialet
 • BONUS #3: Bootcamp Booster! (Kun til de første 5 tilmeldte)

INVESTERING

Normalpris: 12.495 kr

Kampagnepris
Kun 6895 kr

Eller 2x 3495 kr

Tilmeld dig nu for at få Bootcamp Booster med gratis!

Er du ikke tilfreds med dit køb, giver vi dig 100% pengene tilbage, inden for 30 dage. Blot send os en email på info@coachigniter.dk.
Ingen gebyr eller bindinger, vi ønsker kun tilfredse kunder!

Coach Igniter ApS | Copyright | All Rights Reserved