GRATIS ONLINE MASTERCLASS for personlige trænere
Starter om:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Beklager, du kom desværre for sent til webinaret
Lær de samme 3 hacks vi bruger til at hjælpe personlige trænere, med at tiltrække alle de klienter de ønsker og komme på fuldtid på helt ned til under 30 dage!
SELVOM de er helt nyuddannet eller selv har forsøgt i flere år!
...og det er ikke igennem facebookannoncering, Google Adwords eller SEO. Faktisk er det gratis og kræver INGEN tekniske færdigheder!
Tilmeld dig GRATIS til Trainer Business Masterclass for personlige trænere ved at registrere dig herunder.
Her er hvad du lærer på
Hack #1
“Hvordan du bliver fuldt booket, så du ved at klienterne er interesseret i dine forløb og bootcamps, INDEN du bruger tid på at udvikle dem endnu!"
Hack #2
“Hvordan du sælger forløb til en betydelig højere pris end dine konkurrenter, UDEN at være anmassende eller blive afvist af klienten!"
Hack #3
“Hvordan du får fri adgang til alle dine drømmeklienter, UDEN at have en eneste følger på de sociale medier eller bruge penge på annoncer”
Mød din vært
Grundlægger af Coachigniter
Kenneth Jensen, 33 år og grundlægger af Coachigniter. Iværksætter i 15 år og 8 år som personlig træner og coach.
Som personlig træner har han gået fra 0 til fuldtid på kun 2½ uge i et helt nyt fitnesscenter, har opbygget sit eget crossfitcenter med 136 medlemmer allerede INDEN centeret var færdigbygget og solgt coaching for 1.089.000 kr på kun 48 dage.
Kenneth har vist vejen for mere end 200 personlige trænere og har som personlig mentor, fået en gruppe personlige trænere til at sælge forløb for over 4,6 millioner kroner siden november 2017.
Kenneth Jensen
Coachigniter IVS | Copyright ©2020 | All Rights Reserved