GRATIS ONLINE MASTERCLASS for personlige trænere
Starter om:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Beklager, du kom desværre for sent til webinaret
Lær samme 3 hacks vores trænere bruger, til at tiltrække de helt rigtige klienter, der gladeligt køber højtprissatte forløb!
UDEN at blive afvist eller bruge tid på sociale medier.
...og det er ikke igennem facebookannoncering, Google Adwords eller SEO. Faktisk er det gratis og kræver INGEN tekniske færdigheder!
Tilmeld dig GRATIS til Trainer Business Masterclass for personlige trænere ved at registrere dig herunder.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Her er hvad du lærer på
Hack #1
“Hvordan du bliver fuldt booket, så du ved at klienterne er interesseret i dine forløb og bootcamps, INDEN du bruger tid på at udvikle dem endnu!"
Hack #2
“Hvordan du sælger forløb til en betydelig højere pris end dine konkurrenter, UDEN at være anmassende eller blive afvist af klienten!"
Hack #3
“Hvordan du får fri adgang til alle dine drømmeklienter, UDEN at have en eneste følger på de sociale medier eller bruge penge på annoncer”
Mød din vært
Grundlægger af Coachigniter
Kenneth Jensen, 33 år og grundlægger af Coachigniter. Iværksætter i 15 år og 8 år som personlig træner og coach.
Som personlig træner har han gået fra 0 til fuldtid på kun 2½ uge i et helt nyt fitnesscenter, har opbygget sit eget crossfitcenter med 136 medlemmer allerede INDEN centeret var færdigbygget og solgt coaching for 1.089.000 kr på kun 48 dage.
Kenneth har vist vejen for mere end 200 personlige trænere og har som personlig mentor, fået en gruppe personlige trænere til at sælge forløb for over 4,6 millioner kroner siden november 2017.
Kenneth Jensen
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Coachigniter IVS | Copyright ©2020 | All Rights Reserved